| Tytuł: | w czym kąpać dziecka z azs |
| Autor: | ewelka 26.8.2011, 12:18 |
| mój maluch ma azs, ale oswoiłam się już z tą myślą, mamy jednak problem z dobraniem odpowiedniego płynu do kąpieli, możecie coś polecić jakiś domowy sposób na kojącą kąpiel | |
| Autor: | karola 1.11.2011, 13:45 |
| Witam nasza Córcia też ma azs i najlepsze do kapieli są różnego rodzaju emolienty my używamy emulsji Oilatum i szampon z tej serii. | |
| Autor: | m 17.11.2011, 20:55 |
| Witam ja polecam la roche posay, ma w swojej ofercie specjalne preparaty do kąpieli, xxx. oliwkę do kąpieli, która jest moim zdaniem swietną bazę pod dalszą pielęgnację. Pozdrawiam | |
| Autor: | Ola 20.1.2012, 16:00 |
| ewelka - moje dziecko również ma AZS, nam lekarz polecił środek o nazwie Epaderm. Zdziwił mnie trochę fakt,że można go używać też jako balsamu, ale stosując się do wskazówek na ulotce, mojemu małemu naprawdę szybko przyniósł ulgę :). | |

Choroby skóry
Choroby skóry jest to bardzo rozległe pojęcie, które odnosi się do wielu czynników oraz warunków. Niektóre z tych schorzeń mogą być po prostu irytujące a inne mogą być poważne, prowadzić w skrajnych przypadkach do śmierci.
Dermatologia estetyczna
W miarę upływu czasu, nasza skóra wykazuje naturalne, nieuniknione oznaki starzenia – zmarszczki, zwiotczenia, uszkodzenia spowodowane działaniem słońca. Można temu jednak zapobiegać, nie tylko stosując kremy przeciwzmarszczkowe, ale też korzystając z licznych zabiegów, jakie proponuje nam dermatologia estetyczna.
Dermatolog
Problemy skórne dotykają większość osób. Właściwie tylko nieliczni mogą szczycić się nienaganną cerą. Stąd też zawód dermatologa jest niezwykle przydatny.